Historie
Nieuws

NEWSFLASH

Wij danken U om eens een kijkje te nemen op onze site.


Wij zijn een kleine rottweilerkennel uit Merksplas in Belgie. Hier woon ik samen met mijn hondjes op het domein “ de Kolonie”, vandaar onze kennelnaam” Van de Koloniënhoeve” die in 1998 werd opgericht onder FCI nr. 3665.


Mijn eerste rottweiler “Kazan” kocht ik in 1994 bij een kennel die de stamboom na zou sturen maar die ik nooit ontvangen heb. Het was een lieve en sociale hond waarmee ik het gehoorzaamheidsprogramma deed.

Daarna kwam “Ura”, een teefje van rottweilerkennel “Pagreda” van Patrick Delahaut. Met Ura heb ik aan verschillende shows deelgenomen waarbij ik goede uitslagen heb behaald.

Met Ura heb ik dan mijn eerste nestje gefokt en rottweilerkennel Van de Koloniënhoeve was geboren. Uit de combinatie van Ura met Ringo van de Bollobossen kwam dan Xena, een klein maar dapper ding die verscheidene U’s en CACIB’s behaalde en die het in 2000 zelfs schopte tot koningin van de BRK. Xena hebben we helaas, wegens ziekte, moeten laten inslapen maar haar beeld blijft ons nog altijd bij. Tijdens  het WK dat in 2000 in Belgie (Diest) gehouden werd behaalde Xena een 4de plaats in de open klas en werd onze jonge reu Yuro Pagreda 3de  in de jeugdklas!   


   

Momenteel beschikken we over enkele teven en over een reu , allen HD vrij, waarmee we onze hobby verder blijven beoefenen.


Wij hebben als doel om een mooie, sociale en gezonde vriend te fokken en dit volledig volgens de reglementen van de KMSH. De rottweiler is een vriend voor het leven. daarom fokken wij alleen met HD vrije ouders.


Al onze pups hebben een stamboom van St. Hubertus en worden meermaals gecontroleerd en ontwormd door de dierenarts. Men kan ze, na een telefonische afspraak, komen bezichtigen wanneer ze de leeftijd van 4 weken bereikt hebben.

Hedwig Viskens

Kweekstraat 7

B2330 Merksplas

Belgium


hedwig.viskens@telenet.be


+32 (0) 14 63 11 78

+32 (0) 494 91 91 14


Mail
Facebook

Pups verwacht rond 29/02/2020 uit de kombinatie Shadow Kabri en Lino Dream of Aciva v/h Beemdenpark!


Meer info op onze puppypagina!